Laadbeheer

Laadbeheer elektrische auto's

Alles-in-één laadplatform

Jouw laadpalen beheren in één slimme omgeving? Dat kan met ons merkonafhankelijke beheerplatform. Of het nu 1 of 100 laadpalen gaat, inzicht in laadstations en verbruik van de laadpalen is erg belangrijk. In ons slimme platform kan je alles in een paar klikken regelen. En als er een storing is – om wat voor reden dan ook – dan krijg je hier direct een melding over.
Flexibiliteit EV4All

Merkonafhankelijk en daardoor flexibel

Dankzij ons slimme design kunnen vrijwel alle merken laadpalen en laadpassen aan ons systeem gekoppeld worden. Hierdoor wordt het mogelijk om verschillende merken laadpalen in één platform te monitoren en te besturen. Overstappen naar ons platform of in de toekomst andere merken laadpalen toevoegen hoeft dus geen probleem meer te zijn.

Smart home EV4All

Geautomatiseerde afrekening van laadsessies

Van alle laadpalen die aan ons platform zijn gekoppeld, worden de laadsessies automatisch bijgehouden en verrekend. Dit kan bijvoorbeeld zijn tussen werkgever en werknemer maar ook tussen laadpaal eigenaar en een willekeurige gebruiker. Middels split-billing hebben zowel werkgever als werknemer inzicht in hun eigen verbruik en verrekening.

Whitelisting

In de beheeromgeving van het platform, is het mogelijk om iedere willekeurige laadpas middels de pascode op een interne whitelist te zetten. Hierdoor kan diegene vrij laden op geselecteerde laadpalen.
EV4All laadbeheer elektrische voertuigen
EV4All laadbeheer laadplatform

Zelf instellen laadtarief

Ook het laadtarief van alle geregistreerde laadpalen kan je zelf handmatig en snel instellen in de beheeromgeving. Kies uit: prijs per kWh, per laadsessie of per uur.

Dashboard op maat

Het platform is voorzien van standaard dashboards waarmee je inzicht krijgt in de volgens ons meest belangrijke laadgegevens. Maar het is ook mogelijk om specifieke wensen te vertalen naar op maat gemaakte dashboards. Onze in-house software engineers staan voor je klaar op om specifieke wensen om te zetten naar dashboards die voor jou belangrijk zijn.
EV4All laadbeheer dashboard

Hierdoor kiezen klanten voor EV4All

Laadpaal EV4All
Alles-in-één laadoplossing

Bij EV4All voorzien wij jou van de beste laadpalen, laadpassen en beheer je al jouw gegevens overzichtelijk en snel in het op maat gemaakte laadbeheerplatform.

Kennis elektrische voertuigen EV4All
Kennis & ervaring

Onze jarenlange ervaring in de zonne-energiebranche heeft gezorgd voor een groot netwerk met experts die ons ondersteunen waar nodig. Samen komen wij altijd tot de beste oplossing.

EV4All service
Service

Kies je voor EV4All, dan kies je voor service. Wij voorzien jou van gratis/vrijblijvend advies en streven naar de beste service voor, tijdens en na aankoop van onze producten.

EV4All laadplatform